PEDROLO

Water is the true wealth of humanity, not petroleum. For ownership of the planet's "blue gold", peoples are ready to fight: without water there is neither security ...

STIGA

With lots of power under the bonnet and a first-class collecting ability STIGA's lawn tractors are sure to get the job done - while you're having fun. Enjoy the ride.

BLUE DOT

Garder Power Equipment, Garden Tools, Gardening. Quality and ergonomics are primary concerns throughout the continuous product improvement.

AGRODRIP

Our mission has been and will always be to offer the customer the most suitable solution even to the hardest irrigation problem.

EURO DRIP

We measure quality by the experience of our dealers, installers and farmers.

HANTER

The HANTER MP Rotator is a proven way to save money on both your water bill and your system installation.

BLUE DOT

All products are specialized to address the needs of the person working in the garden.

EQUIPMENT

All products are manufactured accordance to given specifications and the needs of the European market.

GALLERY

PHOTO LIBRARY of all products you can find in MIGORI DOO.

За нас

Основана 1991 од страна на основачот и сопственик лицето Митре Питроповски, роден на 13.10.1953 во Ресен, со 100% приватен капитал. Со текот на годините прераснува од мало претпријатие во фирма која располага со сопствени магацини, деловни објекти, канцелариски простории и плац, сопствена дилерска мрежа за дистрибуција препознатлива како синоним за квалитет и сигурност со огромен број на задоволни клиенти како во земјата така и во земјите од нашето опкружување,се наметнавме како лидер на пазарот во областа на наводнување капка по капка, наводнување на паркови и зеленила, продажба на сите видови пумпи за вода, земјоделска механизација, гарден програм, сите видови косилки за трева и уште многу други артикли од широката гама на производи и брендови за кои сме директни увозници и застапници за Македонија.

Нашето мото е:

НИЕ НЕ ПРОДАВАМЕ ОД СЛИКИ НИЕ ПРОДАВАМЕ ОД ЛАГЕР

Локации:

  • МИГОРИ
  • МИГОРИ стовариште
  • МИГОРИ ХАЛА 1, 2, 3, 4
  • МИГОРИ ЦЕНТАР

Мигори, ул. Ленинова 17, Ресен, Македонија

Информациите за производите наведени на овој веб-сајт се општи информации и се подложни на промени. Соодветно на тоа пред да преземете било каква акција најдобро е да контактирате со нас.

Контакт

Контакт телефони ++38947451500 ++38970207272 ++38970342414 ++38970342434
е-маил migori91@hotmail.com
е-маил migori91@live.com
Веб www.migori.com.mk

Ресен
Ленинова,
бр. 17,
Р.Македонија

Мени - производители